Last minute drama en enkele korte momenten van Braziliaanse vloeibaarheid en schittering onderbrak een andere onopvallende dag in Zuid-Afrika.

Brazilië overwon uiteindelijk hardnekkig defensief verzet en de opperste organisatie gepresenteerd door de Noord-Koreaan, maar verdedigingen en brekende uitdagingen op het middenveld waren al eerder op de voorgrond gekomen in de patstelling tussen Portugal en Ivoorkust eerder op de dag. Nieuw-Zeeland behandelde ons op zijn minst tot een sprookjesachtig einde toen ze een punt bij de dood rukten tegen een gefrustreerd Slowakije. Hier is de analyse van een andere dag voor jou ... Argentinië WK shirt 2018 kopen

Wederom waren het full-backs die in Fantasy-termen de aandacht haalden en grote punten verdienden van de overwinning van 2-1 van Brazilië op Noord-Korea. Maicon en Michel Bastos hebben ongelooflijk veel balbezit gehad en zullen duidelijk sleutelfiguren worden in de Braziliaanse campagne. Terwijl Bastos drie pogingen op het doel had en zichzelf bevestigde als een bedreiging voor het set-stuk, scoorde Maicon niet alleen een verbluffend doelpunt, hij droeg ook 60 succesvolle voorwaartse passes bij en benadrukte zijn betrokkenheid bij de aanvallende opbouw. De Inter rechts-achter eindigde het spel met 5 aanvallende bonuspunten in het McDonalds / FIFA-spel, terwijl Bastos slechts één aanvalspunt verdiende, aangevuld met 2 verdedigingsbonuspunten met de statistieken van 3 gewonnen toeren en één uitgespeelde goedkeuring in de nacht.

Voetbalshirts%20WK%202018%20%2810%29.jpg

Kaka en Robinho waren de andere belangrijke bronnen van aanvalsbonus in de Braziliaanse line-up. Het kwam met een duizelingwekkende 7 aanvalspunten met dank aan 51 passes in de Koreaanse helft met 7 leidende naar doelkansen. Dribbels in de doos waren ook zeker een belangrijke factor in Robinho's puntentoename en hij verdiende ook een slimme assist voor Elano's doel. Wat Kaka betreft, bracht hij 5 aanvallende bonuspunten binnen en opnieuw kwam hij met veel balbezit op de Koreaanse helft en 3 passen die leidden tot inspanningen op doel. Hij lijkt nog steeds een tekort aan fitheid en een zekere afstand minder dan zijn beste vorm, maar de wedstrijd van gisteravond suggereerde dat hij een belangrijke Fantasy-ondertekening kon blijven, hoe dan ook. Elano's doel en assist zal hem echter waarschijnlijk zien als de meest gewilde optie op het Braziliaanse middenveld voor diegenen die winkelen in de Round Two-transfermarkt.

Noord-Korea kwam met een behoorlijke hoeveelheid krediet uit het spel en zal duidelijk grote problemen veroorzaken voor zowel Ivoorkust als Portugal. Het is niet verwonderlijk dat, gezien de aard van hun prestaties, de defensieve bonus door hun hele line-up werd gestrooid, waarbij zowel Ri Jun-Il als Pak Nam-Chol elk een geloofwaardige 3 punten verdienden. Cha Jong-Hyok verwierf ook een paar verdedigende en aanvallende punten - een raadsel gezien de statistieken tonen slechts één klaring aan zijn naam. In aanvallende termen was Jong Tae-Se voor altijd een dreigende dreiging en voldeed hij tot op zekere hoogte aan de hype die hij voor zichzelf had gegenereerd met zijn doel-a-game claims. Hij leverde de assistentie voor het Koreaanse doel en bood een beloning voor diegenen die de investeringsgok hadden gedaan. Hij deed ook genoeg om te suggereren dat hij het rendement kon behouden over de twee partijen die nog in de groepsfase blijven.

Nieuw-Zeeland's laatste trektocht met Slowakije eerder op de dag was in feite een showcase voor koopje Fantasietalent en te voorspellen, heel weinig opties presenteerden zich. Als je nog steeds op zoek bent naar een budgetoptie in de rangorde van Nieuw-Zeeland, dan laten de statistieken zien dat middenvelder Simon Elliot de moeite waard is om een ​​punt te verdienen. Hij produceerde meer complete passes in de helft van de tegenstanders dan enige andere speler tegen Slowakije en zette drie pogingen op het doel in aanvulling op het winnen van een aantal tackles. Zijn inspanningen werden niet beloond in de McDonalds / FIFA-game, maar dat kan veranderen als hij die betrokkenheid in de komende wedstrijden kan behouden.

Alle pre-toernooi hype van het Slowaakse kamp was gericht op de Serie A middenvelder Marek Hamsik en hij liet een paar korte glimpen zien die hij in het rendement kon brengen. Hij genoot van de meeste details in de helft van de Kiwi en maakte twee belangrijke passes zonder een aanvalsbonus te zien. Vladimir Weis en Stanislav Sestak maakten scherpere passes dan Hamsik en Weiss in het bijzonder lijkt een budgetoptie als je wilt dat Slowakije zich verbetert voor de resterende rondes. IJsland WK shirt 2018 kopen

Er was heel weinig op te merken in de botsing tussen Ivoorkust en Portugal. Ondanks het feit dat hij de Man of the Match-prijs heeft geëist, werd Ronaldo over het geheel genomen door eerlijke middelen of fout beoordeeld. Hij voltooide slechts de helft van zijn passen in de helft van de Ivoriaanse en had slechts twee inspanningen op doel - een daarvan was een buitengewone 30-yard schot dat de paal pingelde. Hij kwam uit het spel met slechts een enkel aanvallend bonuspunt - schamele returns op de 10.0 investering. Ze zullen wat rommelen onder Ronaldo-eigenaren voor de tweede ronde dan.

De bonus was dun aan de grond voor beide partijen, hoewel beide Portugese ondertussen erin slaagden een aantal aanvullende punten en inzetclaims voor de volgende keer te mislukken. Zowel Tiago als Simao verdienden een verdedigende bonus, waarbij Tiago ook een aanvallend punt kende. Verdedigend blonk Pedro Mendes uit op het middenveld, maar zijn tackles en inklaringen slaagden er niet in om te vertalen naar bonuspunten. Verrassend genoeg kwam geen van de vier uit Portugal terug uit het spel met aanvullende punten om toe te voegen aan hun schone lei en alleen Guy Demel verdiende een bonus ter verdediging van de Ivorianen. Hij bracht drie tackles en een klaring in om twee extra punten te verdienen. Vijf klaringen door Kolo Toure en Siaka Tiene leverden hen geen McDonald's-beloningen op, maar boden op zijn minst een indicatie dat ze in de toekomstige spellen een van de punten zouden kunnen zijn.

Statistisch gezien was Yaya Toure de meest effectieve speler van Ivoorkust. Hij zag meer aanrakingen dan elk van zijn teamgenoten en voltooide meer dan 30 passen in de helft van Portugal en woog in met een paar tackles. Niets van dit alles betekende een beloning in het spel McDonalds / FIFA, maar het rendement kon op de kaarten staan ​​voor de resterende groepswedstrijden. Gervinho trok ook de aandacht in aanvallende termen en had op zijn minst een enkel aanvalsbonuspunt voor zijn inspanningen. Met Didier Drogba waarschijnlijk terug te keren naar de startopstelling, zal het interessant zijn om te zien hoe dingen zullen vorm krijgen in de voorste linie van Ivoorkust wanneer ze de volgende keer geconfronteerd worden met Brazilië.